Studio Nagtzaam
Screenshot+2019-05-06+16.03.39.jpg

NL-Business-Magazine

Bedrijven zijn net als steden, het is een synergie van mensen en plekken. Studio Nagtzaam legt dit voor jouw bedrijf vast in een mooi, gedrukt magazine.


Bedrijven zijn als steden,
het is een synergie van
mensen en locaties.

Geef de mensen, de plekken en de producten de aandacht die ze verdienen, door een eerlijke representatie waarin deze elementen samenvloeien. Zet de magazines in om je bedrijf te promoten, klanten te bedanken of het DNA van jouw bedrijf te onderzoeken.

Beelden spreken krachtiger dan woorden. Een goede serie van beelden spreekt nog krachtiger. Door de mensen en locaties van jouw bedrijf te belichten komt het ware karakter naar boven. Niet enkel gebruik maken van marketing jargon of de ‘mooie’ gezichten van jouw uitingen, maar een eerlijk beeld. Tijd om de gezichten en plekken te laten zien waar de woorden professioneel, hoogwaardig, efficiënt en gemotiveerd door waargemaakt worden. Om naar de buitenwereld te zeggen ‘Dit zijn de mensen die met ons werken en hier gebeurt het, is het niet prachtig?’


 

Gebaseerd op jouw boodschap

Afhankelijk van de oorsprong van jouw campagne word de toon gezet voor de beelden en voor de bijbehorende teksten. Zo ontstaat er een ritme van beeld en tekst om jouw boodschap de wereld in te krijgen.

 

Full service

Van concept tot print, Studio Nagtzaam heeft er de ervaring voor in huis door de eigen ‘Chasing’ magazine reeks. De beelden worden met het eindproduct in gedachte geschoten, een copywriter staat klaar om aan de slag te gaan en de drukker weet van de hoed en de rand.

 

Uniek product

De waarde van een goed print product is onverminderd sterk. Verras huidige en potentiële klanten met een uniek product wat je van andere onderscheid en zodoende een blijvende indruk achterlaat.


 
 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een magazine voor jouw bedrijf?

Laat jouw info achter en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug! Hebben we zin in!

Naam *
Naam